Adobe klar med helt fornyet samlepakke

Adobe klar med helt fornyet samlepakke

Adobe skal i slutten av mars gjør sin største lansering hittil - hele deres CS-samlingen skal oppgraderes.

Adobe, markedsleder på verktøy for grafisk design og webdesign, skal oppgradere veldig mange av sine applikasjoner, inkludert Photoshop, med en gigantlansering 27. mars. Det avslørte selskapet i går.

Lanseringen av en ny versjon av deres samlepakke Creative Suite vil være den største i Adobes historie, forteller selskaper. Samlepakken Creative Suite selges i to versjoner, en standard og en profesjonell. Akkurat hvor mange av appliaksjonene som kommer i nye versjoner eller om det kommer noen nye vil Adobe dog ikke røpe.

Lanseringen skal skje 27. mars, men Adobe påpeker at pakkene ikke kommer i salg denne datoen, salget vil starte "i løpet av våren". Det skriver selskapet på denne informasjonssiden.

Standard-versjonen av Creative Suite inneholder i dag Photoshop, tegneprogrammet Illustrator og side-designprogrammet InDesign samt en del støtteprogrammer. Pro-versjonen av CS-pakken gir i tillegg webdesign-pakkene GoLive og Dreamweaver.

Den viktigste nyheten er dog kjent - det kommer en ny versjon av Photoshop. Beta-versjonen ble sluppet i desember og det er klart at det også kommer en ny versjon av InDesign.

Til toppen