Adobe lapper alvorlig sikkerhetshull

Stopper angrep mot Flash Player.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
22. mars 2011 - 08:37

Adobe har kommet med sikkerhetsoppdateringer som fjerner Flash-sårbarheten som er omtalt i denne artikkelen. Sårbarheten har vært kjent en ukes tid og blir benyttet i rettede angrep.

Sårbarheten berører også Adobe Reader og Acrobat fordi disse produktene inkluderer Authplay.dll, en komponent for avspilling av Flash-innhold.

Sårbarheten er fjernet i Flash Player 10.2.153.1 og nyere for Windows, Mac og Linux, samt i Flash Player 10.2.156.12 og nyere til Android. Detaljer om dette finnes her.

Flash Player følger med nettleseren Google Chrome. Allerede den 15. mars kom Chrome 10.0.648.134 med den aktuelle sikkerhetsoppdateringen av Flash Player.

Sårbarheten har blitt fjernet Adobe Reader X 10.0.2 for Mac, samt i Adobe Reader 9.4.3 for både Mac og Windows. De aktuelle angrepene blir stoppet av Protected Mode i Windows-utgaven av Reader X, så denne vil først bli oppdatert i juni. Flere detaljer finnes her.

Adobe Reader 9.x for UNIX, Adobe Reader for Android, Adobe Reader 8.x og Acrobat 8.x er ikke berørt av sårbarheten.

    Les også:

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.