Adobe med seks nye Creative Suite-pakker

Nye versjoner av 13 separate produkter og seks samlepakker ble annonsert av Adobe i går.

Adobe med seks nye Creative Suite-pakker

Nye versjoner av 13 separate produkter og seks samlepakker ble annonsert av Adobe i går.

De fleste som jobber med grafikk, film eller web, har et forhold til Adobes produkter. I går annonserte selskapet offisielt den tredje generasjonen av selskapets Creative Suite-serie med produkter, som omfatter blant annet Photoshop og Photoshop Extended, InDesign, Illustrator, Flash, Dreamweaver, Premiere Pro og After Effects. I tillegg vil selskapet levere i alt seks forskjellige samlepakker som inkluderer forskjellige utvalg av disse produktene.

Creative Suite 3-serien er delt i tre - Design og Websom hver kommer i Standard og Premium-utgaver, i tillegg til Production Premium. Dessuten kommer Adobe Creative Suite Master Collection, som inneholder tolv av Adobes design- og utviklingsprodukter i én eneste pakke. I tillegg vil de 13 separate applikasjonene kunne kjøpes hver for seg.

De fleste av CS3-produktene vil bli tilgjengelige som både Universal-applikasjoner for Mac med PowerPC- eller Intel-prosessor, og for Windows XP og Vista.

Design-utgaven av CS3 fokuserer på printdesign og produksjon. Premium-utgaven har i tillegg et verktøysett rettet for web-, interaktiv og mobildesign.

Web-utgaven av CS3 skal betjene profesjonelle webutviklere, mens Premium-utgaven i tillegg vil inkludere verktøy for webdesign.

Production Premium-utgaven er en post-produksjonsutgave først og fremst for video.

En mer nøyaktig oversikt over hva de ulike pakkene inneholder, finnes her.

    Les også:

I Norge koster fullversjonene av Web-pakken henholdsvis 10.613 og 18.500 kroner. Tilsvarende priser for Design-pakken er 13.488 og 21.238 kroner. Production Premium koster også 21.238 kroner, mens den mest komplette pakken, Creative Suite 3 Master Collection, har en prislapp på 29.738 kroner. Alle prisene inkluderer mva.

Til toppen