Adobe starter salget av sine nye design-pakker

Adobe fyrte i dag opp salget av sin nye Photoshop og 12 andre designverktøy.

Adobe starter salget av sine nye design-pakker
Bilde:

27. mars gjorde Adobe sin største lansering noe gang. Selskapet viste frem og lovet hele 13 oppgraderinger som skal selges fritt eller gjennom 6 samlepakker.

Og nå er salget i gang:

Adobe starter nå da salget av Photoshop og Photoshop Extended, InDesign, Illustrator, Flash, Dreamweaver, Premiere Pro og After Effects. I tillegg vil selskapet levere i alt seks forskjellige samlepakker som inkluderer forskjellige utvalg av disse produktene.

digi.no har tidligere omtalt at europeiske og norske kunder betaler mye mer enn amerikanske kunder, til tross for at Adobe selger de samme pakkene overalt i verden uten noen lokal tilpasning.

    Les også:

Creative Suite 3-serien er delt i tre - Design og Websom hver kommer i Standard og Premium-utgaver, i tillegg til Production Premium. Dessuten kommer Adobe Creative Suite Master Collection, som inneholder tolv av Adobes design- og utviklingsprodukter i én eneste pakke. I tillegg vil de 13 separate applikasjonene kunne kjøpes hver for seg.

De fleste av CS3-produktene vil bli tilgjengelige som både Universal-applikasjoner for Mac med PowerPC- eller Intel-prosessor, og for Windows XP og Vista.

Design-utgaven av CS3 fokuserer på printdesign og produksjon. Premium-utgaven har i tillegg et verktøysett rettet for web-, interaktiv og mobildesign.

Web-utgaven av CS3 skal betjene profesjonelle webutviklere, mens Premium-utgaven i tillegg vil inkludere verktøy for webdesign.

Production Premium-utgaven er en post-produksjonsutgave først og fremst for video.

    Les også: