RESULTATERFINANS

Adolfsen skal fokusere på utlandet

Merkantildata skal legge frem sin tidligere varslede omorganisering 17. februar. En av endringene er at Tom Adolfsen skal fokusere på utlandet.

Einar Ryvarden
12. jan. 2000 - 11:04

Merkantildata har i lengre tid planlagt en omorganisering av sin mange virksomheter her i Norge. Denne planen ble presentert på fremleggelsen av tredjekvartalstallene 28. oktober. Ifølge Computerworld Norge skal detaljene presenteres 17. februar under fremleggelse av tallene for fjerde kvartal.

Dette var endringene Adolfsen la frem 28. oktober:

Etter å ha skilt ut Distribusjons-divisjonen i PC Lan, står Merkantildata i dag igjen med tre divisjoner i Norge, Sverige, Danmark og Finland: Applikasjon, Kommunikasjon og Systemintegrasjon, som står for 70 prosent av omsetningen i dag. Dette skal gjøres om til følgende fem divisjoner: Internett, Kommunikasjon og Telefoni, Drift, Konsulent og System og Integrasjon.

Les om Adolfsens planer:


En rekke folk vil bli flyttet som en del av omorganiseringen. En av omrokeringene er Tom Adolfsen selv. Han skal fortsatt være konserndirektør, men vil i følge Computerworld Norge fokusere på de utenlandske virksomhetene. Det er Steinar Sønsteby som skal lede den norske virksomheten, hevder avisen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.