BEDRIFTSTEKNOLOGI

Advarer mot destruktivt virus på "Gathering 99"

PDI sponser "Gathering 99" med gratis virustest. Det skulle da også tatt seg ut om mega-happeningen - hvor virusjegerne i PDI er blant sponsorene - ble infisert av virus.

Pål Leveraas
17. mars 1999 - 09:04

"Gathering 99" betyr at 4.500 datainteresserte ungdommer samler seg på en innendørs skøytebane i Hamar for å konkurrere om hvem som er de råeste programmererne og/eller dataspillerne.

Ingen, og aller minst sponsorene, ville like å se en lykkelig samling ødelegges av "Happy99.exe" eller enda verre: CIH-viruset. Derfor tilbyr PDI Consult gratis virussjekk. PDI er distributør av F-Secure AntiVirus.

Den største faren, ifølge Per Hansen i PDI Consult, er ettervirkningene av samlingen. Den 26. april er dagen da viruset CIH er programmert til å slå til. Har din PC hatt ubeskyttet omgang med andre PC-er, det være seg i Vikingskipet på Hamar, på Internett eller andre steder, vil en eventuell CIH-infeksjon sannsynligvis vise seg denne dagen. CIH er et av de mest destruktive virusene laget så langt. Det sletter alle data på harddisken din. Du finner mer informasjon ved å følge lenkene til relevante nettsteder annet sted på denne siden.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.