BEDRIFTSTEKNOLOGI

Advarer mot destruktivt virus på "Gathering 99"

PDI sponser "Gathering 99" med gratis virustest. Det skulle da også tatt seg ut om mega-happeningen - hvor virusjegerne i PDI er blant sponsorene - ble infisert av virus.

Pål Leveraas
17. mars 1999 - 09:04

"Gathering 99" betyr at 4.500 datainteresserte ungdommer samler seg på en innendørs skøytebane i Hamar for å konkurrere om hvem som er de råeste programmererne og/eller dataspillerne.

Ingen, og aller minst sponsorene, ville like å se en lykkelig samling ødelegges av "Happy99.exe" eller enda verre: CIH-viruset. Derfor tilbyr PDI Consult gratis virussjekk. PDI er distributør av F-Secure AntiVirus.

Den største faren, ifølge Per Hansen i PDI Consult, er ettervirkningene av samlingen. Den 26. april er dagen da viruset CIH er programmert til å slå til. Har din PC hatt ubeskyttet omgang med andre PC-er, det være seg i Vikingskipet på Hamar, på Internett eller andre steder, vil en eventuell CIH-infeksjon sannsynligvis vise seg denne dagen. CIH er et av de mest destruktive virusene laget så langt. Det sletter alle data på harddisken din. Du finner mer informasjon ved å følge lenkene til relevante nettsteder annet sted på denne siden.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.