BEDRIFTSTEKNOLOGI

Advarer mot falske SETI@Home-utgaver

Universitetet i Berkeley advarer brukerne mot å laste ned modifiserte utgaver av den spesielle skjermbeskytteren som brukes i forbindelse med SETI@Home-prosjektet.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
11. feb. 2000 - 05:06

SETI@Home-prosjektet, som har hovedbase ved Universitetet i Berkeley, er et distribuert datanettverk basert på skjermbeskyttere som sammen analyserer signaler som mottas fra verdensrommet. Nå varsles det at noen har begynt å spre modifiserte utgaver av den spesielle skjermbeskytteren som benyttes. Prosjektet advarer brukerne mot å laste ned de disse modifiserte skjermbeskytterne da det ikke kan utelukkes at de inneholder skjulte egenskaper som kan gjøre det mulig for uvedkommende å få tilgang til brukernes datamaskiner. Det er heller ikke sikkert at de modifiserte utgavene utfører beregningene og kommunikasjonen med SETI@Home-senteret på riktig måte.

For å unngå tvil har SETI@Home-prosjektet utviklet en ny utgave (versjon 2.02) av skjermbeskytteren. Denne kan lastes ned fra nettstedet til SETI@Home

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.