Advarsel: Stopp "hei"-viruset

Fra Arne til alle: Fy #%%&, nå må dere passe dere for et nytt sinnssykt farlig virus. Knus PC-en og mobiltelefonen dersom det dukker opp e-postmeldinger med tittelen "hei" eller samtaler med nummer som starter på 22.

Fra Arne til alle: Fy #%%&, nå må dere passe dere for et nytt sinnssykt farlig virus. Knus PC-en og mobiltelefonen dersom det dukker opp e-postmeldinger med tittelen "hei" eller samtaler med nummer som starter på 22.

Med jevne mellomrom dukker det opp mer eller mindre utrolige historier om datavirus eller svindelmetoder spredd av godtroende ansatte. Den foreløpig siste er advarsler om at det er mulig å ringe gratis fra din telefon eller avlytte den selv når den er skrudd av. I svært skremmende tone advarer slike meldinger om hvordan du skal forholde deg og konsekvensene for ikke å følge rådene.

Dette er en underholdende parodi på en slik melding fra en ukjent amerikansk kilde:

"

Ikke pakk opp e-postmeldinger med "Hei" i tittelen. Disse tekstmeldingene inneholder en ny type virus som sletter alle data i på din harddisk. Og ikke bare det - viruset hopper over på eventuelle løse disketter som ligger i nærheten av PC-en, inntil 100 meter unna.

Hei-viruset setter inn en rekke setninger i alle brev du skriver ut. Det slår harde knuter på alle ledningene bak på PC-en, og skrur til alle skruene så hardt at du aldri får skrudd dem ut. Viruset skitner til tastaturet ditt så mye at du ikke kan lese bokstavene, og lager fingermerker med smør og syltetøy på skjermen din.

Det fjerner også etikettene på alle diskettene dine. Det roter med termostaten på kjøleskapet, så smøret smelter og lettmelken skiller seg. Det lager falske penger med PC-en og legger dem i lommeboken din. Hei-viruset dreper alle plantene i hagen din, roter løvet utover igjen, og snur søppelkassen på hodet. Det putter avføringsmiddel i hundens mat, så du må løpe ut hele natten.

Det sørger for at pæra på dassen går, og gjemmer endog reservepærene. Det avmagnetiserer Domino-kortet ditt, sletter alle videoene og forvrenger lyden på alle CD-ene. Det legger rekeskall i sengen din og stein i kjøkkenmaskinen. Viruset gir telefonnummeret ditt til din eksen samt alle kreditorer, putter kjøleveske i akvariet, drikker opp all pilsen og lar sine sure sokker ligge på stuebordet når du skal ha gjester.

Hei-viruset bytter om etikettene på hårkremen og tannkremen, skrur stekeovnen på fullt og slenger katta inni. Det legger stygge bilder på PC-en din, og sender e-post til politiet for å sladre. Når du er i ferd med å komme for sent på jobben, gjemmer det bilnøklene og legger ei død rotte i matboksen og legger ølkorker i stedet for salami på brødskivene dine.

Det justerer eggkokeren, slik at eggene blir grønne og hardkokte. Det bytter ut majonesen med lateks-sparkel når du skal ha gjester. Viruset vil også helle sukker i bensintanken på bilen din, barbere vekk dine øyenbryn, mens det kommer med frekke forslag til din nåværende kjæreste bak din rygg og foretar uhemmede innkjøp med VISA-kortet ditt.

"Hei!" kan flytte bilen din rundt på P-plassen, så du ikke kan finne den, og fjerne parkeringsbilletten fra vinduet når du parkerer. Dette viruset er snikende, farlig og fryktelig. Det gir deg kyssesyke og legger aldri ned toalettsetet.

"Hei!" vil fremstille amfetamin i badekaret ditt, mens det steker bacon på kjøkkenet, som det så glemmer, og raser ut for å jakte på gamle damer med din nye selvgående gressklipper mens du er på jobben. Dette er bare noen få av symptomene, så pass på.

"

Til toppen