JUSS OG SAMFUNN

Advokatfirma gir ut håndbok i konvergensjus

Nå kommer det endelig et norsk oppslagsverk som tar for seg hele lovgivningen innen bransjene data, telekom og digitale medier. Magnus Ødegaard jr. er redaktør.

14. jan. 2002 - 11:07
Wiersholm, Mellbye & Bech

"et juridisk oppslags- og oversiktsverk for alle som arbeider i infomediabransjen""inneholder de viktigste lovene, forskriftene og annet regelverk som angår infomediabransjen."

Magnus Ødegaard jr.

Boken er spesielt siktet inn mot jurister, ledere og andre som arbeider innenfor IT, kultur, medievirksomheter, forvaltning og telekom.

Opphavsrett i en digital verdenAnders M. Wagle

Når det gjelder det kommende verket, Infomediarett, har Wiersholm vært så forutseende at de har laget et eget nettsted som de refererer til. Boken er oppdatert til august 2001 og har mange referanser til bokkilder og pekere på Internett. Ved å la to ulike medier fungere sammen, håper de å holde bokversjonen oppdatert gjennom endringer i lovverkene og praksis som garantert vil komme.


- Vi har tatt for oss hele IT-retten og dekker temaer som datakriminalitet, personvern, opphavsrett, varemerkelovgivning og domenenavn. Vi har tatt for oss nasjonale regler og forskrifter hvor norske domstoler kan dømme og norsk rett kan anvendes, opplyser Ødegaard til digi.no.

Men selv om boken først og fremst skal fungere som et referanseverk, og Ødegaard jr. påstår at de kunne ha puttet mye mer inn, er den likevel blitt på hele 640 sider til en pris på 498 kroner.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.