Agresso kjøper norsk IT-selskap

Agresso-sjef Helge Strypet blar opp et ukjent beløp for norsk programvareselskap.

Agresso kjøper norsk IT-selskap

Agresso-sjef Helge Strypet blar opp et ukjent beløp for norsk programvareselskap.

Agresso har inngått en avtale om kjøp av det norske IT-selskapet Current Software.

– Current Software har svært gode og brukervennlige produkter, en betydelig kundeportefølje og et stort potensiale både nasjonalt og internasjonalt, sier Agresso-sjef Helge Strypet, i en pressemelding.

Current Software leverer blant annet løsninger for ressursplanlegging, reiseadministrasjon og timeregistrering. Selskapet har i dag 21 ansatte fordelt på kontorer i Kristiansand og Oslo.

– Selskapet har lenge hatt en meget solid posisjon innen reiseadministrasjon og timeregistrering. Produktene deres er svært brukervennlige og kompletterer våre egne produkter. Vi har allerede flere kunder som kjører løsninger fra Current Software på vår plattform, og vi har derfor sett hvilken merverdi dette gir kundene, sier Strypet.

Current Software har også utviklet en IT-løsning for ressursplanlegging i oljesektoren, et område Agresso også jobber med.

– Kunder innen oljebransjen har etterspurt løsninger for håndtering av mannskap og turnusplanlegging. Med oppkjøpet av Current Software vil vår totalløsning bli enda sterkere, understreker Strypet.

Agresso vil i første omgang distribuere Current Softwares produkter i Norge og Sverige, men vil etter hvert også ta produktene ut til andre land.

– Agresso kan bidra med et betydelig større distribusjonsapparat. Vi ser derfor et potensiale til sterk vekst for løsningene til Current Software, og ikke minst sikrer vi oss et selskap med dyktige folk som bidrar med en verdifull kompetanse, sier Strypet.

Current Software eies av de ansatte. De får betalt hele kjøpesummen i kontanter. Agresso oppgir imidlertid ikke hvor mye de betaler for Current Software.

Til toppen