Agresso klar med nytt Internett-økonomisystem

20. juni lanserer Agresso sin Business World, selskapets nye økonomisystem som kan brukes over Internett.

Agresso er ikke først ute, men nå kommer selskapet med en fullblods Internett-versjon. Det norske programvarehuset lanserte sin første mulighet for Internett-tilgang i november i fjor. Da kunne ansatte i bedrifter som bruker Agresso slå opp og legge inn enkelte typer informasjon i selskapets økonomisystem. "I løpet av andre halvår 2000" lovet Agresso mer.
Les mer om Agressos svake tall og oppkjøp:
Agresso kjøper 90 tyske hoder
Oppkjøp avblåst for Agresso
Agresso lanserer Internett-løsning
Agresso måtte gi opp emisjon
Agresso-sjef Sverre K. Kjenne rekker tidsfristen sin akkurat - nå kan han endelig si at han oppfyller det altoverskuende kravet til moderne økonomisystemer - full tilgang over Internett.

- 20. juni lanserer vi Agresso Business World, den nye versjonen av Agresso som gir full Internett-tilgang, forteller Kjenne til digi.no

Lanseringen vil kunne gi Agresso og Kjenne et kjærkomment løft, for både Agresso og en rekke av de andre økonomisystem-leverandørene sliter tungt.

Med Business World vil det ikke spille noen rolle om du er koblet opp over Internett eller sitter på kontorer. Med en Agresso-klient kan du bruke alle funksjoner.
- Vi har også oppgradert mulighetene du får hvis du logger deg på med en vanlig internett-leser. Dessuten har Agresso-systemet fått en del nyheter, forteller Kjenne, men hva disse er vil han ikke røpe.

En mulighet for drift over Internett, såkalt ASP-løsning, er en nærliggende nyhet. Kjenne forteller at de første kundene allerede har fått Business World innstallert og at systemet kommer i vanlig salg i løpet av juli.

Til toppen