Agresso lanserer fremtidens økonomisystem

Agresso lanserte i dag morges Business World, et system som vil ta økonomene på Internett for fullt.

Som digi.no skrev tidligere i uken, lanserte Agresso i dag sitt første fulle økonomisystem tilpasset Internett. Agresso klar med nytt Internett-økonomisystemDet norske programvarehuset lanserte sin første mulighet for Internett-tilgang i november i fjor. Da kunne ansatte i bedrifter som bruker Agresso slå opp og legge inn enkelte typer informasjon i selskapets økonomisystem.

Men først nå kan Agresso-sjef Sverre K. Kjenne si at han oppfyller det altoverskuende kravet til moderne økonomisystemer - full tilgang over Internett. Lanseringen vil kunne gi Agresso og Kjenne et kjærkomment løft, for både Agresso og en rekke andre økonomisystem-leverandører sliter tungt.

Med Business World vil det ikke spille noen rolle om du er koblet opp over Internett eller sitter på andre kontorer. Med en Agresso-klient kan du bruke alle funksjoner.

- Vi har også oppgradert mulighetene du får hvis du logger deg på med en vanlig Internett-leser. Dessuten har Agresso-systemet fått en del nyheter, forteller Kjenne, men hva disse er vil han ikke røpe.

I tillegg til i Norge, lanseres løsningen også i Sverige i dag. Senere denne måneden lanseres Agresso Business World i Frankrike og deretter i Tyskland i juli. Løsningen er allerede lansert i Storbritannia. Lanseringen skjer dermed i henhold til tidligere angitt tidsramme.

Til toppen