RESULTATERFINANS

Agresso og Electric Farm samarbeider

Konsolideringene blant internettkonsulentene fortsetter, og denne gang er det Agresso og Electric Farm som innleder et tettere samarbeid.

Helge Lunde
5. okt. 2000 - 12:52

Agresso Group ASA og Electric Farm innleder et tett samarbeid innen fast- og mobilt Internett fremkommer det av pressemelding fra selskapene.

Målet med avtalen er at partene i fellesskap skal utvikle internettløsninger for Agresso sin kundebase i Norge og internasjonalt. Electric Farm vil opptre som en underleverandør i ulike prosjekter mot Agressos kunder. Dette vil være løsninger både for fast- og mobilt Internett innen områder som publisering, e-handel, prosjektstyring, portaler, både innen offentlig og privat sektor.

Det sentrale i utviklingen vil være integrasjon mot Agressos eksisterende og fremtidige løsninger for e-business, Agresso Business World.

- I første rekke vil dette åpne for markeder som vi ikke har vært i før, og da spesielt utenlandske markeder, sier administrerende direktør Nils Petter Liljedahl i Electric Farm til digitoday.no. Så langt har vi identifisert 3-4 prosjekter som vi alt har begynt å jobbe på, men jeg kan desverre ikke uttale meg noe om størrelsen av disse oppdragene, annet enn at vi har en normal oppdragsstørrelse fra 0,5 til 2 millioner kroner.

Vi har begynt å arbeide direkte sammen med salgsstyrken til Agresso for å synliggjøre for dem våre produktplattformer, slik at noen nye dører kan åpnes for Electric Farm, fortsetter Liljedahl.

Samarbeidet har kommet i stand som et resultat av at Agresso har fått henvendelser som de selv ikke har hatt ressurser til å kunne påta seg. Prosjektene som vil bli satt i gang vil skje i regi av Agressos egen forretningsenhet for Internett konsulenttjenester og systemintegrasjon, Agresso Profero.

- Agresso har valgt Electric Farm fordi vi ønsket å bli partner med et uavhengig, kompetent og stort utviklingsmiljø innen fast- og mobilt Internett i Norge. Vår ambisjon er å ta med oss Electric Farm ut i Europa, slik at vi sammen kan tilby de fremste løsningene innen den nye økonomien til eksisterende og nye kunder.", sier administrerende direktør Sverre K. Kjenne i Agresso Group. Enda sterkere integrasjon mellom Electric Farm og Agresso Profero vurderes fortløpende av partene.

I dag teller Electric Farm 75 mann fordelt på kontorer i de store byene i Norge. Agresso på sin side har ca. 500 personer

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.