Agresso til Kredittilsynet

Dataselskapet Agresso har vært en populær aksje på Oslo Børs i det siste. Nå vil Oslo Børs vite hva som har skjedd.

Dataselskapet Agresso har vært en populær aksje på Oslo Børs i det siste. Nå vil Oslo Børs vite hva som har skjedd.

Oslo Børs vil vite hva som har skjedd med Agresso-aksjen den siste tiden. Grunnen er den voldsomme oppgangen aksjen hadde i forrige uke. Ifølge DN ajour, nettavisen til Dagens Næringsliv, har Oslo Børs sendt sin rapport om Agresso-saken til Kredittilsynet, fordi den "ikke ser bra ut."

Fredag steg Agresso med over 15 prosent på Oslo Børs, før suspensjon mandag. DN ajour skriver at selskapet den siste måneden har steget mer enn 50 prosent. Fredag skyldtes kursoppgangen rykter om oppkjøp, rykter som lenge har vært tilstede i markedet.

Mandag morgen ble aksjen suspendert, på oppfordring fra selskapet selv., fordi man var i samtaler med en strategisk, utenlandsk og ikke konkurrerende part. Hva man samtalet om er ikke kjent, men det ventes en børsmelding senere på dagen.

Les mer om Agresso-saken
Agresso avslører samarbeid
Agresso stiger kraftig på oppkjøpsrykter
- Kursen gikk veldig i forkant av meldingen. Det virker sannsynlig at det her har skjedd noe som ikke skal skje. Denne saken ser såpass stygg ut at vi allerede nå kan si at rapporten vil oversendes Kredittilsynet, sier informasjonskonsulent Tor Arne Olsen på Oslo Børs til DN ajour.
Til toppen