ETTERUTDANNING

AI-kurset «alle» snakker om mottok gjev pris. Slik bygget norske Feed løsningen

Digitaliseringsministeren utfordrer alle norske selskaper til å gi kurset Elements of AI til sine ansatte. Vi har snakket med det norske selskapet som har utviklet teknisk frontend og UX til kurset.

Elements of AI mottok DOGA-merket for design og arkitektur. Det nettbaserte kurset er utviklet av det finske design- og teknologiselskapet Reaktor, det norske designbyrået Feed og Universitetet i Helsinki.
Elements of AI mottok DOGA-merket for design og arkitektur. Det nettbaserte kurset er utviklet av det finske design- og teknologiselskapet Reaktor, det norske designbyrået Feed og Universitetet i Helsinki. Foto: Sverre Chr. Jarild / Design og arkitektur Norge
Julie Evensen
23. jan. 2020 - 13:03

– Vi er utrolig stolte av hva vi har fått til, sier founding partner Fredrik Søgaard i Feed om suksessen «Elements of AI», et nettbasert kurs om kunstig intelligens. Feed har mottatt flere priser i kategoriene visuell design og innovasjon, og i går mottok de Doga-merket for godt design.

Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.