Aksjeforum er tilbake

Crackerangrepet som ble gjennomført natt til mandag mot digitoday.no og Aksjeforum har medført at sistnevnte tjeneste har vært ute av drift frem til i dag. Vi beklager at ventetiden har blitt så lang, men i dag skal aksjetjenesten være tilbake i full drift igjen.

Natt til mandag fikk digitoday Norway AS og Aksjeforum besøk av uønskede gjester. Crackerne kom seg inn på serverne og ødela mye datamateriale.

Det medførte at alle våre tre tjenester (inkludert digitoday Finland) var ute av drift hele mandagen.

Arbeidet med å komme tilbake på luften har for Aksjeforums vedkommende tatt noe lengre tid enn normalt. Blant annet er det viktig at Økokrim, som etterforsker saken, får mulighet til å samle flest mulige spor etter ødeleggelsene.

Les også:

digitoday-crack anmeldes


Det har kommet mange tilbakemeldinger fra frustrerte lesere som har lurt på hvor det har blitt av finanstjenesten.

- Vi setter pris på at nettsurferne savner oss og ønsker oss tilbake på luften igjen og håper at det meste vil fungere som tidligere. Imidlertid kan det fremdeles være at noe har blitt oversett i gjenoppbyggingen, og dette vil vi selvsagt rette på for å komme tilbake med gode gamle Aksjeforum, sier Helge Lunde, redaktør i Aksjeforum.

Vår finanstjeneste:

www.aksjeforum.com


- Vi beklager selvsagt sterkt overfor våre lesere at dette har skjedd, og den ulempe man har opplevd ved bortfallet av våre tjenester, sier han videre.

Digitoday og Aksjeforum opplever ukentlig flere hackerangrep, og denne gangen lyktes det altså for "angripere" å trenge igjennom.

- Desverre er det vanskelig å gardere seg på alle kanter når man skal være i det offentlige rom. Og en viss risiko er det når man utgir avis på det åpne internettet eller om man skal ha trykket en stor avis med uvillige typografer i staben. Problemer er det på de fleste medieområder hvor det er flere ledd involvert, mener Lunde.

Til toppen