Aksjehandel med kjendiser

Rogue Market er et nettsted som inneholder en meget spesiell børs. I stedet for å kjøpe å selge aksjer i selskaper, kan du tjene penger på kjendiser. Nesten synd det bare er et spill.

Rogue Market er et nettsted som inneholder en meget spesiell børs. I stedet for å kjøpe å selge aksjer i selskaper, kan du tjene penger på kjendiser. Nesten synd det bare er et spill.

Rogue Market fungerer på akkurat samme måte som de fleste andre børser. Du kan kjøpe og selge aksjer på vanlig måte, du kan se omfattende oversikter over hvordan aksjekursene utvikler seg og du kan tjene masse penger hvis du har teft og kjøper og selger på riktig tidspunkt.

Det er helt gratis å spille Rogue Market. Når du første gang registrerer deg, får du utdelt femten tusen virtuelle dollar. Disse pengene er det meningen at du skal investere på best mulig måte i de kjendisene som er tilgjengelige. Kjendisene er sortert i kategorier, blant annet filmstjerner, idrettspersonligheter, kongelige, industrielle leder og journalister(!). Om du ikke finner din favorittkjendis, finner du ihvertfall personer du har et slags forhold til - godt eller vondt.

Så er det bare å handle i vei. Femten tusen dollar holder til å kjøpe endel aksjer, det kan ofte lønne seg å spre aksjekjøpet på flere kjendiser, ihvertfall inntil man blir kjent med spillet. For hver kjendis kan man lese statistikk om hvordan kursen har utviklet seg, det vil hva den høyeste og laveste aksjekursen har vært. I tillegg finnes det oversikter over blant annet hvilke aksjer som har økt eller sunket mest i verdi, hvilke det er blitt kjøpt eller solgt mest, samt det siste kjøpene og salgene.

I tillegg til kjendisene som allerede deltar på Rogue Market, kan man legge til sine egne favorittkjendiser. Disse vil en periode bare kunne kjøpes og selges til en fast pris, for deretter å få prisen bestemt av markedet.

Rogue Market har nå over 100.000 registrerte brukere fra hele verden. Peker til nettstedet finner du nedenfor.

Til toppen