Abonner
KARRIERE

Aktiv hodejakt i Evry

Skal ansette 300 nye IT-folk de nærmeste ukene.

Konsernsjef Terje Mjøs ledet seremonien 17. mars 2012 da EDB Ergogroup offisielt skiftet navn til Evry.
Konsernsjef Terje Mjøs ledet seremonien 17. mars 2012 da EDB Ergogroup offisielt skiftet navn til Evry. Bilde: Evry

Evry, tidligere EDB Ergogroup, sier de ikke kan nøye seg med dagens 10 000 ansatte for å realisere målet om å bli Nordens ledende IT-selskap i løpet av 2015.

Derfor har konsernet de siste dagene gjennomført flere aksjoner som ledd i en rekrutteringskampanje i Norge og Sverige. Målet for kampanjen er å ansette 300 nye IT-folk i løpet av de nærmeste ukene, 150 i hvert land.

Togpendlere i Vestfold har fått servert frokost og materiale med et budskap om at det ikke er nødvendig å pendle til Oslo for å finne interessant og utfordrende IT-arbeid: Slike arbeidsplasser er ledige hos Evry i både Tønsberg og Sandefjord.

Denne uken kjører Evry en tilsvarende aksjon i Mjøs-regionen.

I Trondheim samarbeider Evry med studentforeningen om en app-konkurranse, som skal skape blest om rekruttering til selskapets virksomhet i Trondheim, der flere hundre Evry-medarbeidere søker nye kolleger.

Dette er kompetansen Evry søker:

  • Systemutvikling innen blant annet Sharepoint, .Net, AX, Java, MES («manufacturing execution systems»)
  • Prosjekt- og testledelse
  • Løsningsarkitektur
  • Forretningsrådgivning og infrastruktur
  • Fagkonsulenter med erfaring innen sikkerhet, ERP (Agresso, Oracle og SAP), beslutningsstøtte («business intelligence»), Citrix, Exchange, Lync, virtualisering, datavarehus med mer
Les mer om: