Konsernsjef Terje Mjøs ledet seremonien 17. mars 2012 da EDB Ergogroup offisielt skiftet navn til Evry. (Bilde: Evry)

Aktiv hodejakt i Evry

Skal ansette 300 nye IT-folk de nærmeste ukene.

Evry, tidligere EDB Ergogroup, sier de ikke kan nøye seg med dagens 10 000 ansatte for å realisere målet om å bli Nordens ledende IT-selskap i løpet av 2015.

Derfor har konsernet de siste dagene gjennomført flere aksjoner som ledd i en rekrutteringskampanje i Norge og Sverige. Målet for kampanjen er å ansette 300 nye IT-folk i løpet av de nærmeste ukene, 150 i hvert land.

Togpendlere i Vestfold har fått servert frokost og materiale med et budskap om at det ikke er nødvendig å pendle til Oslo for å finne interessant og utfordrende IT-arbeid: Slike arbeidsplasser er ledige hos Evry i både Tønsberg og Sandefjord.

Denne uken kjører Evry en tilsvarende aksjon i Mjøs-regionen.

I Trondheim samarbeider Evry med studentforeningen om en app-konkurranse, som skal skape blest om rekruttering til selskapets virksomhet i Trondheim, der flere hundre Evry-medarbeidere søker nye kolleger.

Dette er kompetansen Evry søker:

  • Systemutvikling innen blant annet Sharepoint, .Net, AX, Java, MES («manufacturing execution systems»)
  • Prosjekt- og testledelse
  • Løsningsarkitektur
  • Forretningsrådgivning og infrastruktur
  • Fagkonsulenter med erfaring innen sikkerhet, ERP (Agresso, Oracle og SAP), beslutningsstøtte («business intelligence»), Citrix, Exchange, Lync, virtualisering, datavarehus med mer
Til toppen