KARRIERE

Akutt jakt etter ny SOL-leder

Administrerende direktør og ansvarlig redaktør i Scandinavia Online (SOL), Kristin Skogen Lund, må ut i permisjon i nær framtid, noe som skaper et akutt behov for en vikarierende publisher i SOL.

Therese Werenskiold
21. jan. 1999 - 15:43
Kristin Skogen Lund.
Kristin Skogen Lund.

SOL har fått et akutt behov for en ny leder. Lederduoen i SOL ble redusert til én ved nyttår, da Niels Røine gikk tilbake til Schibsted, og Kristin Skogen Lund ble publisher. Nå må Schibsted-ledelsen finne en vikar til Skogen Lund som venter tvillinger og derfor går ut i svangerskapspermisjon tidligere enn planlagt.

Skogen Lund tok over som administrerende direktør 7. september 1998, etter at styret i SOL vedtok at "det var bruk for annen ledermessig erfaring" enn det tidligere administrerende direktør Erik Hagen hadde.

En ordknapp konserndirektør for multimedier, Sverre Munck, opplyser til digi.no at de jobber med saken. Han vil ikke kommentere noe videre enn at naturen går sin gang, og denne gangen gikk det veldig fort.

Munck vil ikke fortelle om de har noen aktuelle kandidater til stillingen, men han legger ikke skjul på at det ikke er tid til å lyse ut stillingen på vanlig måte.

- Da er jo Skogen Lund tilbake før den nye har begynt, sier han tørt.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra