RESULTATERFINANS

Alcatel blar opp 56 milliarder for "Nybrua"

Alcatel fortsetter sin aggressive oppkjøpsstrategi innen bredbåndsmarkedet. Nå går Newbridge Networks under hammeren for over 56 milliarder kroner.

Øystein Kvistad
23. feb. 2000 - 15:12
AlcatelAlcatels Internett-satsing bærer frukterAlcatel sluker selskap på selskap
Serge TchurukNewbridge Networks CorporationCarrier Internetworking Division

Før oppkjøpet opererte CDD med omsetningsanslag på over én milliard dollar i år innen ADSL, IP og annet Internett-relatert utstyr. Den nye divisjonen, som får hovedkvarter i Kanata i Canada, forventes å passere over 2,5 milliarder dollar i årlig omsetning, ifølge pressemeldingen.

Det er spesielt Newbridges ATM-kompetanse som har vekket Alcatels kjøpelyst, i tillegg til at det er et sunt selskap som vil kunne bidra på såvel omsetnings- som resultatsiden når det havner under Alcatels vinger, mener Serge Tchuruk.

Newbridge Networks Corporation leverer ATM-løsninger og TDM-systemer (Time Division Multiplexing). Selskapet utvikler, produserer og markedsfører et bredt utvalg av nettverksprodukter og systemer, som selges til bedrifter og organisasjoner i over 100 land. Newbridge har inngått et strategisk samarbeid med Siemens og 3Com Corporation og har en ekspanderende kundebase, som består av de fleste av verdens 300 største telekommunikasjonsselskaper og over 10.000 bedrifter, organisasjoner og offentlige myndigheter.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.