BEDRIFTSTEKNOLOGI

Alcatel, Nokia, Ericsson og Siemens etablerer forskningssamarbeid

Telekomgigantene Alcatel, Nokia, Siemens og Ericsson etablerer forskningssamarbeidet Wireless World Research Forum (WWRF). Forumet skal formulere et sett med felles visjoner og strategier for vår mobile fremtid.

12. des. 2000 - 15:13

WWRF skal samarbeide tett med UMTS Forum, ETSI, 3GPP, Internet Engineering Task Force, International Telecommunications Union, og andre relevante standardiseringsorganisasjoner.

- Alle som er interesserte i å delta vil få anledning til det, skriver de fire telekomselskapene i en felles pressemelding.

I 2001 skal forumet arrangere tre seminarer som så skal følges opp med et bredt arbeidsmøte på tampen av året.

WWRF er et resultat av utviklingsarbeidet som ble startet tidligere i mai i år under det såkalte Wireless Strategic Initiative (WSI) i regi av nevnte Alcatel, Ericsson, Nokia og Siemens under EU-programmet Information Society Technologies.

WSI-prosjektet inviterte til en "tenketank" der internasjonale eksperter møttes tre ganger i løpet av året og diskuterte ulike strategier som forhåpentligvis kan ende opp i et sett med nye mobilstandarder. Resultatet av disse diskusjonen ventes å være nyttig utgangspunkt for det arbeidet WWRF nå går igang med.

På nettsidene til Wireless Strategic Initiative (www.ist-wsi.org) kan du lese mer om WWRF.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.
Tekjobb
Se flere jobber
En tjeneste fra