Alcatel-topp blir sjef i NetNordic

Torbjørn Hulbak tiltrer som administrerende direktør i NetNordic etter fire år som Norden-direktør i Alcatel.

Torbjørn Hulbak tiltrer som administrerende direktør i NetNordic etter fire år som Norden-direktør i Alcatel.

NetNordic, som utvikler og leverer unike bredbåndsløsninger og tjenester for energiverk/kommuner og IP-telefoni og datanettverk for mellomstore og store bedrifter, vil i 2004 omsette for 25 millioner kroner. Selskapet ble etablert i 2001 av gründer Tom Solberg, som til da jobbet i Alcatel og var med å bygge opp bedriftsmarkedet for telefoni.

- Vi er stolte over å få Torbjørn med på laget. Han er faglig sterk, med svært god forretningsforståelse og kommersiell legning. Dessuten liker han seg i miljøer med vekstambisjoner. Vårt mål er sterk vekst både innen bredbånd og IP telefoni, sier Solberg.

Hulbak (40), som er utdannet ingeniør, har de siste fire årene vært nordisk direktør i Alcatel Enterprise Division. Før det var han administrerende direktør i WM-data Infrastruktur. Han har dessuten vært divisjonsdirektør i Alcatel Distribusjon.

NetNordic har ambisjoner om å satse internasjonalt, og således passer Hulbaks internasjonale suksess og erfaringer fra det nordiske arbeidet i Alcatel også godt.

NetNordic, som har 20 ansatte, har hovedkontor og driftsenter på Mastemyr utenfor Oslo. Driftsenteret betjener kunder i hele Norden. NetNordic har kontorer i Oslo, Stavanger og Kristiansand. De største kundene er Aetat, Coop Norge, Posten, Alcatel Norden, NorCargo, Austevoll Kraftlag, Rauma Energi, TietoEnator, Wilh. Wilhelmsen, Avinor, Gyldendal, Roxar og Hegnar gruppen.

Til toppen