BEDRIFTSTEKNOLOGI

Alcatel utvider Halden-fabrikk

Alcatel Telettra åpner om få måneder et nytt industribygg i Halden til en verdi av 16 millioner kroner. Bedriften dobler sine arealer, samtidig som alle aktiviteter samles under ett tak.

digi:stab
8. apr. 1997 - 15:00

Alcatel Telettra er i dag lokalisert på flere områder i Halden, blant annet med fabrikk og hovedlager på to forskjellige steder.

- Vi løser et kapasitetsproblem, og får en mer funksjonell og fleksibel løsning, sier logistikksjef Borgar Gullaksen ved Alcatel Telettra. Samlede arealer blir 5.650 kvadratmeter.

Alcatel Telettra leverer ISDN- og fiberoptiske produkter. Største kunder er Telenor og British Telecom. Med fremveksten av moderne tele- og internettjenester har Alcatel Telettra økt omsetningen fra 63 millioner kroner i 1991 til over en halv milliard i 1996. I samme periode har antall ansatte økt fra om lag 60 til 200.

- Vi har ingen planer om bemanningsøkning, sier Gullaksen.

I lokalene arbeider om lag 100 personer hos selskapets underleverandører med sammenstilling av Alcatel Telettra-produkter. Nybygget har kostet rundt 16 millioner kroner, og eies av lokale ivestorer. Alcatel har undertegnet en femårs leiekontrakt.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.