KARRIERE

– Alle ledere bør ha et regnbue-klistremerke på laptopen

Skal vi skape et godt og trygt arbeidsmiljø for skeive må LHBT-initiativene komme fra toppen, ikke bare fra gulvet, mener Miriam Hardarson i Sopra Steria.

Miriam Hardarson i Sopra Steria er tydelig på at inkluderingstiltak bør være forankret i toppledelsen. De bør ta ansvar for å jobbe med en inkluderende kultur i bedriften. – At en leder gratulerer med transsynlighetsdagen og sier happy pride i juni, har mye å si, sier hun
Miriam Hardarson i Sopra Steria er tydelig på at inkluderingstiltak bør være forankret i toppledelsen. De bør ta ansvar for å jobbe med en inkluderende kultur i bedriften. – At en leder gratulerer med transsynlighetsdagen og sier happy pride i juni, har mye å si, sier hun Foto: Ole Martin Wold
Gi bort artikkelen
1 Kommentar
24. juni 2024 - 05:00
Oskar Hope-Paulsrud

Har du tips til meg?

Det er juni og stolthetsmåneden og jeg fordyper meg spesielt i LHBTQ+ miljøet innen IT-bransjen i Norge, og vil gjerne høre dine historier.
Har du tips til saker eller inspill som kan være nyttige for meg å vite om, ta kontakt med meg på e-post, telefon eller signal. Jeg tar imot tips eller bakgrunnsamtaler og gjør alt jeg kan for å sørge for at du skal føle deg trygg.

Jeg skriver om mye forskjellig innen IT og teknologi, men spesielt IT-sikkerhet, personvern, kunstig intelligens og innovasjon.
Tlf:(+47) 902 66 958
Signal(kryptert):oskar.07
e-post: oskar@digi.no
Threads/Instagram: @ogp93

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.