KARRIERE

Alle lederne på plass i Zonavi

Telenor-selskapet Zonavi, som jobber med interaktiv TV, har nå fått hele ledergruppen på plass. Siste skudd på stammen er ny teknisk direktør John R. Amundsen.

Therese Werenskiold
5. juni 2001 - 15:12
John R. AmundsenZonavi

Med dette kan Telenors satsing innen interaktiv TV vise til en sterk ledergruppe med spisskompetanse innen flere felt, skriver Zonavi i en pressemelding.

Selskapet bygger opp en organisasjon som har ambisjoner om å levere de beste interaktive TV-tjenestene i Norden i løpet av de nærmeste årene.

John Amundsen skal hjelpe selskapet å nå dette målet. Ifølge administrerende direktør Espen Asheim har han de kvalitetene og den kompetansen de ønsker for å fylle denne lederrollen.

Amundsen kommer fra en konsulentstilling i HiQ AS. Han har lang fartstid fra telekom-bransjen og har også vært ansvarlig for UMTS-lisensapplikasjonen for Song Networks AS (Tidligere Tele 1 Europe).

Han gleder seg, står det i pressemeldingen.

- Gjennom mer enn 15 år innen telekommunikasjon og IT har jeg fått anledning til å lede mange prosjekter i inn- og utland som jeg håper kommer godt med i denne nye rollen, uttaler Amundsen.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.