Alle lederne på plass i Zonavi

Telenor-selskapet Zonavi, som jobber med interaktiv TV, har nå fått hele ledergruppen på plass. Siste skudd på stammen er ny teknisk direktør John R. Amundsen.

John R. Amundsen (41) er ansatt som ny teknisk direktør i Zonavi .

Med dette kan Telenors satsing innen interaktiv TV vise til en sterk ledergruppe med spisskompetanse innen flere felt, skriver Zonavi i en pressemelding.

Selskapet bygger opp en organisasjon som har ambisjoner om å levere de beste interaktive TV-tjenestene i Norden i løpet av de nærmeste årene.

John Amundsen skal hjelpe selskapet å nå dette målet. Ifølge administrerende direktør Espen Asheim har han de kvalitetene og den kompetansen de ønsker for å fylle denne lederrollen.

Amundsen kommer fra en konsulentstilling i HiQ AS. Han har lang fartstid fra telekom-bransjen og har også vært ansvarlig for UMTS-lisensapplikasjonen for Song Networks AS (Tidligere Tele 1 Europe).

Han gleder seg, står det i pressemeldingen.

- Gjennom mer enn 15 år innen telekommunikasjon og IT har jeg fått anledning til å lede mange prosjekter i inn- og utland som jeg håper kommer godt med i denne nye rollen, uttaler Amundsen.

Til toppen