Allsidig bærbar med integrert sikkerhet

Lifebook S fra Fujitsu Siemens tilbyr avansert integrert sikkerhet, DVD og stor skjerm, i en enhet på knappe 1,7 kg.

Lifebook S fra Fujitsu Siemens tilbyr avansert integrert sikkerhet, DVD og stor skjerm, i en enhet på knappe 1,7 kg.

Maskinene i Lifebook S-serien er redesignet etter Fujitsu Siemens' nye retningslinjer. Modellen S-5582 som sendes ut på markedet i disse dager, tilbyr en hensiktsmessig kombinasjon av forholdsvis lav vekt - 1,71 kilogram - og 13,3 tommers skjerm. Sammenfoldet er arealet som et A4-ark, mens høyden er 33 millimeter. Med ytelse og utstyr som en fullverdig kontor-PC henvender Lifebook S seg til dem som ønsker god ergonomi mens de farter. Man kan for eksempel velge mellom integrert CD, DVD eller kombinert DVD/CD-R.

Sikkerhetsegenskapene er eksepsjonelle. Oppstartprosedyren kan gjøres avhengig av at man taster inn en PIN-kode i et eget sikkerhetspanel. Ytterligere vern tilbys gjennom en integrert smartkortleser.

Kommunikasjonsegenskapene er fullverdige, med integrert V.90-modem og integrert nettkort i 10/100 Mb/s, samt lyd, infrarød, USB og Firewire. En medfølgende portreplikator gir tilgang til tradisjonelle serie- og parallellutganger, samt ekstern diskettstasjon.

Til CeBIT 2002 i mars varsles en modell med integrert trådløst lokalnett, der antennen er usynlig nedfelt i lokket, på samme måte som de mindre Lifebook B-modellene fra samme leverandør kan utstyres med integrert Bluetooth.

De øvrige egenskapene er Pentium III M (for mobil) i 800 MHz, 128 til 256 MB minne, og 10 til 20 GB harddisk (30 GB tilgjengelig under spesielle forutsetninger).

Standardmodellen koster 21.900 kroner eks mva.

Til toppen