BEDRIFTSTEKNOLOGI

Allsidig HTML-editor

Det finnes mange web-editorer på markedet, men vanskelig å finne "den ultimate". Til det er det litt for mange brukssituasjoner å ta hensyn til. Men med 1st Page 2000 vil du oppdage at det er litt for alle og enhver.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
29. juni 2001 - 12:01

1st Page 2000 kan enkelt tilpasses deg og ditt behov ved at du velger hvilket nivå du vil starte i.

Er du nybegynner, vil du enkelt få tilgang til de vanligste HTML-funksjonene når du velger Easy Mode. Litt mer drevne kodere kan velge Expert Mode, og få flere funksjoner og menyer. Finner du ikke alt du trenger her, er det bare å avansere til Hardcore Mode med en gang.

Men det er selvsagt også fullt mulig å skifte modus etter hvert - også underveis i et prosjekt - ved å velge "Options" og "Switch to" i menyen.

Tekstredigeringen i 1st Page 2000 er ryddig og bra. Fargekoder gjør det lett å se hva som hører sammen. Editoren støtter også JavaScript, Perl, CSS og VBScript, og viser dem med riktig fargekode. Skulle du sette deg fast eller trenge opplysninger om en tag, markerer du taggen og trykker F1.

Du har også mulighet til å lage ren HTML-kode, og rydde opp i HTML-filer som inneholder unødig rusk og rask. Dette fikser du ved hjelp av få museklikk, og koden vil bli ren og fin samtidig som 1st Page 2000 fikser de mest vanlige feilene.

Programmet lar deg konvertere dokumenter til XML. Det finnes også 450 JavaScript som du kan legge inn i prosjektet ditt. Det følger med klokke, tellere samt enkle spill. Disse skriptene er gode å ha dersom du nettopp har begynt å programmere i JavaScript og gjerne vil studere kode for å bli enda bedre. Det beste av alt er likevel at 1st Page 2000 med alle dets funksjoner ikke koster en eneste krone!

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.