BEDRIFTSTEKNOLOGI

Allsidig sentralbord for opptil 200 brukere

Ny OmniPCX fra Alcatel-Lucent støtter tale, meldinger og videokonferanser.

9. des. 2010 - 07:36

Alcatel-Lucent melder at de tilbyr en ny og oppgradert versjon (Release 8) av det allsidige sentralbordet for små og mellomstore bedrifter OmniPCX Office Rich Communication Edition (RCE). Produktet kommer i fire konfigurasjoner, hvorav den største kan håndtere opptil 200 brukere.

Den oppgraderte programvaren gir støtte for flere funksjoner enn tidligere. I tillegg er CPU-en oppgradert og enheten trenger ikke harddisk lenger. Tale over IP og SIP er lagt inn i systemets kjerne. Nye funksjoner er støtte for kontaktinformasjon i sanntid med tilgjengelighet (presence) og status, og formidling i flere kanaler, dvs tale, meldinger og videokonferanser.

Sentralbordet støtter lynmeldinger og sømløs viderekobling eller overføring fra bordtelefon til WLAN-telefon eller mobil. Det lar brukere dele arbeid og dokumenter fra alle typer enheter.

Ifølge Stig Høgalmen, sjef for bedrift i Alcatel Norge, er poenget med OmniPCX Office RCE å gi mellomstore bedrifter tilgang til de samme kommunikasjonsverktøyene som store bedrifter, som konferanser, samhandling og applikasjoner for kundestøtte.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.