BEDRIFTSTEKNOLOGI

Allsidig sentralbord for opptil 200 brukere

Ny OmniPCX fra Alcatel-Lucent støtter tale, meldinger og videokonferanser.

9. des. 2010 - 07:36

Alcatel-Lucent melder at de tilbyr en ny og oppgradert versjon (Release 8) av det allsidige sentralbordet for små og mellomstore bedrifter OmniPCX Office Rich Communication Edition (RCE). Produktet kommer i fire konfigurasjoner, hvorav den største kan håndtere opptil 200 brukere.

Den oppgraderte programvaren gir støtte for flere funksjoner enn tidligere. I tillegg er CPU-en oppgradert og enheten trenger ikke harddisk lenger. Tale over IP og SIP er lagt inn i systemets kjerne. Nye funksjoner er støtte for kontaktinformasjon i sanntid med tilgjengelighet (presence) og status, og formidling i flere kanaler, dvs tale, meldinger og videokonferanser.

Sentralbordet støtter lynmeldinger og sømløs viderekobling eller overføring fra bordtelefon til WLAN-telefon eller mobil. Det lar brukere dele arbeid og dokumenter fra alle typer enheter.

Ifølge Stig Høgalmen, sjef for bedrift i Alcatel Norge, er poenget med OmniPCX Office RCE å gi mellomstore bedrifter tilgang til de samme kommunikasjonsverktøyene som store bedrifter, som konferanser, samhandling og applikasjoner for kundestøtte.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.