Alt fungerer hos Spray.no

Det er viktig å yte sine brukere maksimal service og servere fyldig informasjon om ting som går galt. Det har Spray.no gjort noe med.

I mediaverden der man har så gode muligheter for å fortelle om alt og informasjonen skal flyte så fritt omkring har Spray.no laget sin egen lille status-tjeneste.

Der skal du alltid få oppdaterte beskjed om hva som er galt med sidene. For tilsynelatende er tjenesten så ofte nede at det er et behov for det.

Man føler seg hensatt til Oslo Sporveier der et slikt system er tvingende nødvendighet med et nedslitt linjenett og utrangerte

vogner. Men hvem vet? Kanskje Spray.no også sliter med gamle hullkortmaskiner og 28k modem i sin datapark.

Men for de trofaste brukere av både Oslo Sporveier og Spray.no. Alt ser ut til å fungere i dag.

Hva med imorgen.......?

Og dersom du oppdager en feil kan du selvsagt sende en mail til en av de åtte e-post adressene som portalen har opprettet for feilmelding. Og du finner alle på en helt egen side viet teamet. Tydeligvis er prinsippet; "godt å være føre var" viktig for Spray.no

Hos Spray.no får vi vite at tilbudet som ble etablert sist onsdag, er ment å skulle si ifra dersom en server faller ut eller man f.eks ønsker å gjøre endringer slik at man vil stenge ned tjenesten.

For med svarte skjermer er det jo viktig å ha muligheten til å kunne ha lest om at vi nå har svarte skjermer.

Men tilbudet har slått godt an, for meldingene har strømmet inn i feilmeldingspostkassene til Spray.no. Så da har det hele nok en misjon.

Til toppen