Alt.går.meget.bedre.nu

Egen lykke er bra, men andres ulykke er heller ikke å forakte, sier et gammelt jungelord. Så la oss boltre oss litt i skadefryd.

Egen lykke er bra, men andres ulykke er heller ikke å forakte, sier et gammelt jungelord. Så la oss boltre oss litt i skadefryd.

Det er mye frustrasjon i Norge. Vi er som kjent et isolert og innadvendt folkeferd. Vi tar oss liksom heller en tur på fjellet i ensomhet enn å skjelle og smelle høylytt i kafeenes offentlige rom. Så da er det ikke så rart at vi ikke alltid får ventilert frustrasjonen vår heller, sånn til daglig.

Heldigvis har vi kommet så langt at vi nå kan ta Internett til hjelp. Her kan vi kjefte og klage sånn litt diskret og norsk, og så slipper vi å se noen i øynene mens vi gjør det. Dessuten kan vi fryde oss litt deilig over andres dumheter. (Ja, for dem er det fremdeles mange av - både i Norge og i andre land.)

Det er her alt.gaar.meget.bedre.nu kommer inn. Dette er et nettsted der man simpelthen kan velte seg i uthenging, sarkasme og spydigheter. Heldigvis er det hele moderert av et solid glimt i øyet - det er ikke egentlig slemt

(selv om det er alt annet enn snilt), men det er veldig morsomt.

Ta en titt selv. Du finner vei via pekeren under artikkelen (alternativt i høyre margen).

Heia Norge!

Til toppen