JUSS OG SAMFUNN

Alt-i-ett-enhet for Internett

Whistle Communications annonserer nå en enhet som gjør det enklere og billigere for små firmaer å knytte seg til Internett.

Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
10. juli 1997 - 17:19

Selskapet vil neste uke introdusere programvare og maskinvare som kombinerer funksjonaliteten til en webserver, e-post-server, brannmur og ruter inn i én enkelt enhet.

- Når vi så på alle komponentene vi trengte for å få internettaksess og for å lage et intranett og nettsted, så vi at dette ville koste tre ganger så mye som InterJet. Dette forteller Hans Erickson, informasjonssjef ved Greater Detroit Chamber of Commerce, til PC Week Online. Han har i en periode vært beta-tester av InterJet 2000

Whistles InterJet Model 2000 lar så mange som 100 brukere aksessere Internett til hastigheter medllom 56 kbps og 1.5 Mbps, sier representanter for Whistle til PC Week Online.

Enheten, som vil være tilgjengelig i september, støtter IP trafikk. Brukernes datamaskiner kobles til InterJet gjennom to 10BaseT ethernet porter. De knyttes videre til en lokal Internett-tilbyder gjennom en synkron serieport ved hastigheter opptil T-1.

Prisen for InterJet Model 2000 er 3.495 dollar.

Whistle har også to rimeligere og mindre kraftige versjoner av InterJet som ble lansert i fjor.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.