BEDRIFTSTEKNOLOGI

Alt klart for gratis WordPerfect for Linux

Fra torsdag 17. desember kan du fritt laste ned WordPerfect 8 for Linux fra nettstedet til Corel.

Eirik Rossen
16. des. 1998 - 13:06

Det kanadiske programvarehuset vil tilby tre utgaver av WordPerfect 8 for Linux. I tillegg til gratisutgaven fra nettstedet, finnes en "personlig" utgave til rundt 50 dollar (amerikanske), og en tjener-utgave til rundt 500 dollar beregnet på det profesjonelle markedet.

Gratisversjonen fra nettet inneholder bare selve applikasjonen. Betaler du for den personlige utgaven, får du, i tillegg til selve programvaren på CD, håndbok, clipart og teknisk support. Gratisversjonen gir altså ikke rett til support, selv om det kreves at du registrerer deg hvis du bruker produktet utover en prøveperiode på 90 dager.

Mens man venter på at de øvrige applikasjonene i WordPerfect-suiten også skal portes til Linux, kan det være en trøst å vite at tekstbehandleren rommer en Internett-publiserer, 90 regnearkfunksjoner som er tilgjengelige innen tabeller, samt moduler for tegning og forretningsgrafikk.

Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.