JUSS OG SAMFUNN

Alt på ett sted

Sol gjør det ikke. Kvasir gjør det ikke. ABC Startsiden gjør det. Hva da? Gir deg en startside som er verdt å legge fast i nettleseren.

Per Siljubergsåsen
17. aug. 1998 - 15:11

Startsiden er et interessant fenomen. Dette er en tjeneste med formål å være den beste startpunkttjenesten for nordmenn som skal surfe på nettet; med fokus på journalister, mediefolk og andre som driver research. Meningen er at man skal legge den inn som fast hjemmeside i nettleseren.

Etterhvert er denne tjenesten blitt meget populær med over 1,5 millioner sideoppslag i måneden. Dette kan synes noe pussig for en tjeneste som ikke markedsføres, ikke har en sterk visuell identitet/profil og redaksjonelt sett er et enkelt arkiv av pekere til ledende nettjenester.

Gir Startsiden en reell verdiøkning? Fra førstesiden kan du søke direkte i en av de ti viktigste søketjenestene. I tillegg har førstesiden en samling av 100 viktige pekere til diverse nytte- og nyhetstjenester som er relevante for nordmenn. Dette er enkelt, men det er tydeligvis dette mange surfere trenger.

Jungeltelegrafen har talt.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.