BEDRIFTSTEKNOLOGI

Alta Kraftlag overtar Trollnett

Alta Kraftlag A/L har inngått avtale om kjøp internettleverandøren Trollnet A/S. Den formelle overtakelsen vil skje i midten av august.

Øystein Kvistad
4. aug. 1998 - 11:49

Ifølge en pressemelding fra selskapene går det fram at all drift og administrasjon i Trollnet blir flyttet til Alta. Samtidig skal selskapets linjenett bli oppgradert.

Kjøpet faller naturlig inn i Alta Kraftlags tele- og datasatsing gjennom selskapet ElTele Nord AS. Det var i juli i år det ble kjent at Alta Kraftlag A/L blir med i ElTele AS. Styret i Alta Kraftlag A/L besluttet da å bli med i ElTele-samarbeidet ved å etablere en egen region kalt ElTele Nord AS, med Alta som forretningssted.

I første fase vil selskapet konsentrere seg om å bygge eget nett lokalt, samt å tilby tele- og datatjenester i Alta-området. ElTele Nord AS vil også invitere everk og andre interessenter i Nord-Norge til samarbeid for videre utbygging i regionen.

- Med overtakelsen av Trollnet imøtekommer Alta Kraftlag de tidligere Trollnet-eiernes ønske om å bevare internettleverandøren som et selvstendig nordnorsk selskap, heter det i pressemeldingen.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.