AVTALER & KONTRAKTER

Altinn-avtale til Visma

Stor rammeavtale i boks.

Morten Brurberg i Visma Sirius har fått rammeavtale med Altinn.
Morten Brurberg i Visma Sirius har fått rammeavtale med Altinn. Bilde: Visma
23. jan. 2012 - 12:41

Visma Sirius, som er IT-selskapets spydspiss for leveranser av verdiøkende tjenester til offentlig sektor, melder mandag at de er tildelt en rammeavtale med Brønnøysundsregistrene.

Avtalen gjelder leveranse av tjenester til Altinn, og har en varighet på ett år samt opsjon på ytterligere tre. Avtalen har en verdi inkludert opsjoner på opp mot 40 millioner kroner.

Avtalen gjør at alle etater og offentlige virksomheter som bruker Altinn får fullmakt til å bestille tjenester i henhold til rammeavtalen. Den gjelder både innen tjenesteutvikling, rådgivning og tilpasning av mottakssystem, kursgjennomføring samt rådgivning i forhold til gevinstrealisering ved implementering av Altinn.

Morten Brurberg i Visma Sirius har fått rammeavtale med Altinn. <i>Bilde: Visma</i>
Morten Brurberg i Visma Sirius har fått rammeavtale med Altinn. Bilde: Visma

– Vi er spesielt glade å se at vår langsiktige satsing på å effektivisere kundenes prosesser basert på Altinn-tjenester gir oss denne muligheten å vokse ytterligere innfor dette område, sier viseadministrerende direktør i Visma Sirius, Morten Brurberg i en kommentar.

I pressemeldingen sier han at Visma har sterk tro på Altinn som en av de fem felleskomponentene innen offentlig IT-strategi som støtter FADs direktiv om gjenbruk av allerede eksisterende IKT-løsninger, kontra parallell nyutvikling og skreddersøm av løsninger.

– Slik vi ser det er det å få på plass en avtale som hjelper offentlige virksomheter til å få en raskere og enklere implementering av Altinn-løsninger et viktig bidrag i effektiviseringen av norsk offentlig forvaltning, sier Morten Brurberg.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.