RESULTATERFINANS

Amazon legger ned europeisk kontor

E-handelsgiganten Amazon.com legger ned et av sine kundeservice-kontorer i Europa. Dette skjer bare to uker etter nyheten om at selskapet sier opp 1300 ansatte.

Therese Werenskiold
12. feb. 2001 - 05:15

Det er nyhetstjenesten ComputerUser som melder at Amazon.com nå legger ned et av sine kundeservice-kontorer i Europa.

Selskapet vil konsolidere den europeiske kundeservice-driften og legger ned sitt kontor i Nederland, der det nå er 240 ansatte. Ifølge ComputerUser vil alle de ansatte få tilbud om å overflyttes til Amazons kundeservice-kontorer i Tyskland eller Storbritannia, men selskapet vet ikke hvor mange av disse som vil benytte seg av tilbudet.

Diego Piacentini, som er ansvarlig for Amazons internasjonale kontorer, har uttalt at selskapet fortsetter å jobbe hardt for å nå lønnsomhet, og er svært fornøyd med veksten de til nå har opplevd internasjonalt.

I en pressemelding hevder Piacentini at selskapet fremholder sin pan-europeiske strategi og lover at kunder i Europa skal få bedre service enn noen sinne.

Nedleggelsen av kontoret i Nederland er et ledd i de kostnadskuttene selskapet varslet i slutten av januar, da det ble kjent at Amazon sier opp 1300 ansatte.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.