NETTHANDEL

Amazon oppretter 100.000 nye stillinger

Handelsgiganten Amazon utvider staben med ytterligere 100.000 nye stillinger som følge av økningen i netthandel under koronapandemien.

Netthandelsgiganten Amazon ansetter ytterligere 100.000 personer for å kunne håndtere etterspørselen som koronapandemien har ført til.
Netthandelsgiganten Amazon ansetter ytterligere 100.000 personer for å kunne håndtere etterspørselen som koronapandemien har ført til. Foto: Rich Pedroncelli / AP / NTB scanpix
15. sep. 2020 - 08:40

Fulltids- og deltidsstillingene skal tilbys i USA og Canada, kunngjorde selskapet mandag.

Amazon leide inn rundt 175.000 midlertidig ansatte i de første månedene av pandemien for å kunne ta unna den uventede etterspørselen som netthandelen medførte. I mai kunngjorde selskapet at 70 prosent av de midlertidig ansatte får fast ansettelse.

Ledigheten i USA steg til 14,7 prosent i april etter at millioner av mennesker mistet jobben under pandemiutbruddet. I august var ledigheten falt til 8,4 prosent, men fortsatt var det rundt 11 millioner færre stillinger i USA i august enn før pandemien.

Tiktok hevder at selskapet stanser 95 prosent av falsk informasjon og konspirasjonsteorier før det blir publisert på plattformen.
Les også

Elleville konspirasjoner og monsterhistorier går sin seiersgang på Tiktok

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.