AMD med storlansering under CeBit

AMD har kunngjort at selskapet skal avduke flere store nyheter under årets CeBit-messe i Tyskland. I en invitasjon til lanseringen skriver selskapet at det vil avduke flere nye plattformer og teknologier rettet mot mobil databehandling, spill-PCer, høyoppløst multimedia og nestegenerasjons flerkjernet teknologi.

Sannsynligvis betyr dette at AMD den 4. mars vil lansere de trekjernede utgavene av Phenom-prosessoren, en ny generasjon grafikkprosessorer og brikkesettet RS780 som skal ha innebygd grafikkløsning med støtte for DirectX 10.

Nøyaktig hva AMD skal lansere til bærbare PC-er, er mer uklart. Det er ikke ventet at «Puma»-plattformen, som skal bli mer reell konkurrent til Intels Centrino-plattform, vil bli lansert før i mai. Puma skal inkludere prosessoren som foreløpig kalles «Griffin», den første prosessoren fra AMD som fra bunnen av er blitt designet for bruk i bærbare systemer, samt brikkesettene M780 og M780G, som skal tilby slikt som PCI Express 2.0, HyperTransport 3.0, flash-cache for økt harddisk-ytelse og støtte for integrert eller diskret DirrectX 10-kompatibel grafikk.

    Les også:

Til toppen