RESULTATERFINANS

Amentio Datakjeden er konkurs

Over og ut for elektronikkjeden.

26. apr. 2011 - 11:41

Det er åpnet konkurs i boet til Amentio Datakjeden melder Adresseavisa.

Elektronikkjeden har på kort tid blitt begjært konkurs av både skattemyndighetene og egne ansatte, som ikke har fått utbetalt lønn.

Rasende kunder har de siste månedene klaget over at varene uteblir, og leverandører har holdt tilbake utstyr grunnet manglende oppgjør. I forrige måned stengte Amentio Datakjeden plutselig flere butikkavdelingen uten forvarsel.

Selskapet har nå selv meldt oppbud. Det skjer samme dag som de skulle møte til konkursbehandling i Sør-Trøndelag tingrett over krav fra Trondheim kemnerkontor.

Finn Rønning, daglig leder i eierselskapet Amentio Holdning, sier til Adresseavisa at han ikke har noen kommentar til oppbudet.

Også Amentio Holdning har slitt med skattekrav. I mars ble eierselskapet begjært konkurs av Skatt Midt-Norge grunnet manglende momsinnbetaling. Den konkrete saken ble løst i tolvte time.

Før påske sa Rønning til digi.no at økonomien i virksomheten var anstrengt, men ønsket ikke å avsløre hvor mye de skyldte.

    Les også:

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.