MOBILTELEFON

Slik blir fremtidens mobiltelefon

Det skjer ikke lenger store enrdinger i nye mobiler fra år til år. Flater utviklingen ut, eller kan vi vente oss noe spesielt i årene framover? Vi har sett så langt inn i krystallkula det er mulig å få øye på noe.

Kunstig intelligens gjorde for alvor sitt inntog i mobiler med Googles telefoner. Nå følger Samsung opp, i samarbeid med Google. De nye S24-telefonene har en masse KI-funksjonalitet. Noe fungerer uten nettforbindelse, mens andre funksjoner kjøres i skyen på enda mer avanserte algoritmer. Her kan telefonen raskt gi et sammendrag av en lengre tekst for dem som trenger en kjapp oversikt.
Kunstig intelligens gjorde for alvor sitt inntog i mobiler med Googles telefoner. Nå følger Samsung opp, i samarbeid med Google. De nye S24-telefonene har en masse KI-funksjonalitet. Noe fungerer uten nettforbindelse, mens andre funksjoner kjøres i skyen på enda mer avanserte algoritmer. Her kan telefonen raskt gi et sammendrag av en lengre tekst for dem som trenger en kjapp oversikt. Foto: Samsung
Gi bort artikkelen
1 Kommentar
29. mars 2024 - 05:36
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.