SIKKERHET

Angrepet på 12 departementer: Flere tusen ansatte har fortsatt ikke e-post på mobil

De ansatte i samtlige 12 departementer som ble angrepet har fortsatt ikke tilgang på e-post via mobiltelefon, som følge av dataangrepet som ble kjent 24. juli.

En nulldagssårbarhet i et Ivanti-produktet som gir ansatte i departementene tilgang til interne systemer fra mobiltelefonene deres ble benyttet for å utføre dataangrepet mot DSS. Etter at sikkerhetstiltak ble iverksatt har ikke ansatte i de tolv departementene tilgang til DSS sine fellestjenester på mobil.
En nulldagssårbarhet i et Ivanti-produktet som gir ansatte i departementene tilgang til interne systemer fra mobiltelefonene deres ble benyttet for å utføre dataangrepet mot DSS. Etter at sikkerhetstiltak ble iverksatt har ikke ansatte i de tolv departementene tilgang til DSS sine fellestjenester på mobil. Illustrasjonsfoto: Gorm Kallestad/NTB
Heidi SævoldHeidi SævoldJournalist
15. sep. 2023 - 11:21

En nulldagssårbarhet i programvaren Ivanti Endpoint Manager Mobile, som gir ansatte i departementene tilgang til interne systemer

Les mer om:
Share icon
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.