NYTT OM NAVN

Anne-Sofie Risåsen er ny Norden-sjef i Cognizant

Anne-Sofie Risåsen går fra IBM til Cognizant.
Anne-Sofie Risåsen går fra IBM til Cognizant. Foto: Mick Tully
13. juli 2020 - 10:26

Anne-Sofie Risåsen starter som Norden-sjef i Cognizant i oktober 2020 som Norden-sjef.

Med base i Oslo skal hun lede selskapets virksomhet i Norge, Sverige, Danmark, Finland og Baltikum. Hun får ansvar for strategisk planlegging, kommersiell utvikling og kundeleveranser, skriver Cognizant i en pressemelding.

Masse ledererfaring

Risåsen vil rapportere til Manoj MehtaCognizants fungerende sjef for globale vekstmarkeder.

– Vi ser frem til å ønske Anne-Sofie velkommen i Cognizant-familien. Hun bringer med seg masse erfaring som strategisk leder i teknologibransjen, og har sterke bånd til næringslivet i Norden. Hennes kompetanse vil være et verdifullt tilskudd til teamet vårt, sier Mehta i pressemeldingen. 

Den nye Norden-sjefen har mer enn 20 års teknologi- og ledererfaring, inkludert seniorroller hos Evry, Capgemini og Microsoft, og nå sist fire år i IBM Norge, hvor hun var Executive Partner og en del av ledergruppen i IBM Nordic.

– Jeg ser frem til å bli en del av teamet og til å lede Cognizant i Norden. Jeg gleder meg til å bistå en variert kundegruppe, til å bli kjent med de dyktige medarbeiderne og til jobbe sammen med dem for å skape verdier for selskapets interessenter, sier Risåsen i pressemeldingen.

– Min ambisjon er å synliggjøre mer av Cognizant sin kompetanse og tjenester i det nordiske markedet, samtidig som vi hjelper kundene med digitaliseringsprosesser – i en tid der bruk av teknologi ofte er avgjørende i arbeidet med å forbedre menneskers liv.

Les mer om:
Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.