Annonser med innebygget chat

Det svenske webbyrået Framtidsfabriken lanserer en ny annonseteknikk som gjør det mulig å chatte i annonsebannerne. Teknikken tas nå i bruk i en stor kampanje for Torget.se.

Adlet Container kalles den nye teknologien, som holder annonsens innhold på en egen server uavhengig av nettstedet den legges ut på.

Dette gjør det mulig for annonsørene å legge egne chatkanaler inn i annonsene. Innlegg på chatten oppdateres kontinuerlig og blir synlig på alle nettstedene annonsen vises på i sanntid.

- Dette er første gang Torget satser på en kampanje som virkelig utnytter det nye mediets muligheter, sier administrerende direktør Ken Ceder i Framtidsfabriken til Resumé.se.

Med containerteknologien kan også annonsørene endre innholdet i annonsene i sanntid. Dermed kan en annonse endres foran øynene på nettbrukere uten at de bruker reload-knappen.

- Dette gir oss mulighet til å være veldig aktuelle og vi regner derfor med mer respons enn hva en tradisjonell bannerkampanje genererer, sier assisterende markedssjef Alexandra Ridderstad på Torget. Annonsekampanjen fra Torget starter i dag på et titalls svenske nettsteder.

Til toppen