AOL-Time Warner når 27 millioner brukere

Internett-tjenesten til den nyfusjonerte mediegiganten AOL-Time Warner har nådd milepælen på 27 millioner betalende abonnenter.

Internett-tjenesten til den nyfusjonerte mediegiganten AOL-Time Warner har nådd milepælen på 27 millioner betalende abonnenter.

AOL-Time Warner er verdens største medieselskap, blant annet med American Onlines Internett-tjeneste og TV-kanalen CNN i porteføljen. Nå har nettjenesten til AOL Time Warner knust alle tidligere rekorder hva antall betalende abonnenter angår.

Hele 27 millioner mennesker verden over - men selvfølgelig flest i USA - betaler penger for å bruke AOL-Time Warners tjenester på nettet.

På julaften fikk selskapet inn 70.000 nye abonnenter fra hele verden. Det er en økning på 30 prosent fra samme dag året før, melder telegrambyrået Reuters.

Den gjennomsnittlige AOL-brukeren er inne på tjenesten i hele 65 minutter daglig.

Når det står på som verst er hele 2 millioner brukere inne på AOLs nettjenester samtidig, skriver Reuters.

AOL-Time Warner fikk for ikke lenge siden klarsignal fra amerikanske konkurransemyndigheter om at fusjonen mellom de to selskapene var OK. Dermed er det duket for verdens største medieselskap, som ikke bare er tungt inne på nettet, men som også har store virksomheter innenfor kabel-TV, underholdning og distribusjon.

Til toppen