Åpen informatikkfest på Blindern

Informatikkstudentene på Blindern inviterer næringslivet til Dagen@ifi, hvor interessante foredrag skal kombineres med fest.

Informatikkstudentene på Blindern inviterer næringslivet til Dagen@ifi, hvor interessante foredrag skal kombineres med fest.

Studentforeningene ved Institutt for informatikk ved Universitetet i Oslo inviterer torsdag den 27. oktober til Dagen@ifi, Universitetet i Oslos største informatikk-relaterte arrangement. Det er tredje år på rad at Dagen@ifi arrangeres. På planen står fag, fest og næringslivskontakt for både studenter og ansatte.

- Dagen@ifi er årets store mulighet for næringslivet til å komme i kontakt med informatikkstudenter ved Universitetet i Oslo. Arrangementet er åpent for alle som måtte ønske å delta, skriver Thomas Ferris Nicolaisen, styremedlem i studentforeningen Cybernetisk Selskab, i en pressemelding.

Arrangementet varer hele dagen, med populærvitenskapelige foredrag fra 12 til 18, deretter fest og sosiale aktiviteter til langt på natt. På dagtid skal en rekke IT-bedrifter og forskningsgrupper representert med stands, mens foajéen skal fungere som mingleområde der nyttige kontakter kan knyttes.

På programmet står foredrag om blant annet grafikkprosessorer for generell prosessering, webtjenester og mobilutvikling med Visual Studio 2005, SMS (tekstmeldinger) som verktøy i forretningskritisk applikasjon, mobile IT-løsninger for store organisasjoner, teknikker for smidig utvikling, samt "whats hot and not" innenfor Java/åpen kildekode og Microsoft-teknologier.

Blant trekkplastrene for kvelden finner man blant annet show med RaskeMenn, egenprodusert informatikk-revy, sangkonkurranse, gratis pizza, spill på storskjerm med mer.

Mer om arrangementet finnes på dette nettstedet.

Til toppen