KARRIERE

Åpent landskap overrasket Kongen

Kong Harald besøkte Telenor og ble overrasket over at Baksaas ikke hadde eget kontor.

7. feb. 2005 - 15:19

Telenor inviterte for i fjor kongen til å besøke selskapets lokaler, som de selv mener er en av nordens mest moderne arbeidsplasser - helt basert på åpne landskaper og trådløs teknologi. Og i dag kom kongen på besøk.

Kong Harald tok hadde god tid da han mandag besøkte Telenors lokaler på Fornebu. Han vandret rundt i det åpne landskapet og kunne konstatere at selv ikke konsernsjefen hadde eget kontor.

- Han var nok noe overrasket over å oppdage at også sjefen har en pult som er plassert i et åpent kontorlandskap, sier pressetalsmann Dag Melgaard i Telenor.

Det var konsernsjef Jon Fredrik Baksaas i Telenor som viste kongen rundt i hele bygningen. Kong Harald lo godt da han fikk høre at det i utgangspunktet ikke var meningen at folk skulle ha faste plasser, men at de fleste valgte det likevel.

- Han fikk også besøke driftssenteret, der vi overvåker hele det nasjonale telenettet, og vårt kontrollsenter for de satellittene vi opererer, sier Melgaard.

Det tre timer lange besøket ble avsluttet med en lunsj i den nyrestaurerte representasjonsboligen Villa Hareløkken, som ligger ned mot sjøen.

Les mer om:
Del

Kommentarsystemet er deaktivert

Kommentarsystemet leveres av en ekstern leverandør, og kan ikke lastes inn uten at informasjonskapslene er aktivert. Endre dine Personvern/cookies innstillinger for å aktivere kommentering.