BEDRIFTSTEKNOLOGI

Åpner privat kanal i Google Play

Forenkler distribusjonen av bedriftsinterne Android-applikasjoner.

Virksomheter som er Google Apps-kunder kan nå opprette en egen privat kanal i Google Play Store hvor virksomheten kan distribuere interne applikasjoner til sine ansatte. Dette kan for eksempel være bedriftstilpassede applikasjoner for reiseregninger eller booking av møterom.
Virksomheter som er Google Apps-kunder kan nå opprette en egen privat kanal i Google Play Store hvor virksomheten kan distribuere interne applikasjoner til sine ansatte. Dette kan for eksempel være bedriftstilpassede applikasjoner for reiseregninger eller booking av møterom. Bilde: Google
Harald BrombachHarald BrombachNyhetsleder
5. des. 2012 - 14:15

Google kunngjorde i går at virksomheter som er Google Apps-kunder nå kan bruke Google Play Store til å distribuere selskapets interne Android-applikasjoner til de ansattes mobiler via en privat kanal i Google Play Store.

Løsningen kalles for Google Play Private Channel og nås av bedriftens ansatte ved hjelp av Google Play-applikasjonen på mobilen. Det er uklart om funksjonaliteten også vil bli gjort tilgjengelig gjennom webutgaven av Google Play.

Brukerne må logge inn i Google Play med e-postadressen de har i bedriften for å få tilgang til den private kanalen.

All den funksjonaliteten som er tilgjengelig i Google Play Store generelt, skal ifølge Google også være tilgjengelig i den private kanalen. Dette inkluderer også muligheten til å ta betalt for applikasjoner.

Del
Kommentarer:
Du kan kommentere under fullt navn eller med kallenavn. Bruk BankID for automatisk oppretting av brukerkonto.