Avdelingsdirektøren: Torgeir Strypet kom fra stillingen som produktdirektør i EVRY Norge til jobben som avdelingsdirektør i Difi Leikanger for to år siden. – Jeg er positivt overrasket over det faglige nivået. Det er et ungt, kreativt og faglig sterkt miljø, sier han.
Avdelingsdirektøren: Torgeir Strypet kom fra stillingen som produktdirektør i EVRY Norge til jobben som avdelingsdirektør i Difi Leikanger for to år siden. – Jeg er positivt overrasket over det faglige nivået. Det er et ungt, kreativt og faglig sterkt miljø, sier han. (Bilde: Jørn-Arne Tomasgard)
EKSTRA

INTERVJU: Difi

App-teknologi og «Internet of Things» er neste steg i digitaliseringen for Difi

Direktoratet for forvaltning og IKT (Difi) jobber nå med løsninger for at kontakt mellom nordmenn og offentlige instanser skal skje gjennom app-teknologi. «Internet of Things» (IoT) blir snart mer enn fjern teori for folk flest.

Holder til her: I dette bygget på Leikanger, rett ved Sognefjorden, holder Difi til. Dette er et eksempel på desentralisering av statlige arbeidsplasser.
Holder til her: I dette bygget på Leikanger, rett ved Sognefjorden, holder Difi til. Dette er et eksempel på desentralisering av statlige arbeidsplasser. Foto: Jørn-Arne Tomasgard

LEIKANGER (digi.no): – La oss ta som eksempel en person som måler blodtrykket sitt selv, skanner resultatet inn med mobilen sin gjennom en app som er lastet ned, og så sender resultatet direkte til legen sin. Dette er et eksempel på hvordan vi kan forenkle hverdagen ved hjelp av teknologi. I dag må kanskje vedkommende pasient oppsøke legen sin fysisk for å måle blodtrykket. Dette vektlegger vi i arbeidet vårt nå, sier avdelingsdirektør Torgeir Strypet ved Difi i Leikanger.

Les hele artikkelen og få tilgang til mer eksklusivt innhold

Én måned gratis

Månedsmedlemskap

Kr 199
Kr 50 per uke
Prøv gratis
Første måned gratis
Som Ekstra-medlem får du lese unike artikler på Tu.no og Digi.no hver uke.

Eksklusive artikler | Fordypning og innsikt | Rabatt på konferanser
NITO- eller Tekna-medlem?
Få 50 % rabatt
Jobber du i en bedrift med mer enn fem ansatte?
Ta kontakt for grupperabatt
 

Betal med Visa, MasterCard eller PayPal. Ved årlig periodisering tilbys også bedriftsfaktura.

Vilkår og bruksbetingelser

Spørsmål vedrørende abonnement? Kontakt oss på ekstra@digi.no

Allerede abonnent?

Til toppen