Apple alene på pallen

Enda mer iPhone-dominanse hos NetCom.

Apple alene på pallen
Apple tre mest avanserte smartmobiler topper salgslisten til NetCom i november. Bilde: Apple

NetCom kom allerede i dag med topp ti over de mest solgte smartmobilene gjennom selskapets salgskanaler i november, som var en svært god måned for Apple.

De tre mest populære iPhone-modellene har nå inntatt de tre øverste plassene på NetCom liste. Dermed har Samsung Galaxy S5 blitt skjøvet ned til en fjerdeplass.

Det er ingen nykommere på novemberlisten. Den største bevegelsen er det Samsung Galaxy Note 4 som har gjort. Den har klatret tre plasser, fra 10. til 7. Hele listen vises nedenfor.

1. (1) Apple iPhone 6

2. (2) Apple iPhone 5S

3. (4) Apple iPhone 6 Plus

4. (3) Samsung Galaxy S5

5. (6) Sony Xperia Z3 Compact

6. (5) Sony Xperia Z3

7. (10) Samsung Galaxy Note 4

8. (8) Samsung Galaxy Alpha

9. (7) Samsung Galaxy S4 LTE+

10. (9) Apple iPhone 5C

Tallene i parentes gjengir plasseringen i oktober.

NetCom har de siste månedene også presentert en egen topp fem-liste for bedriftsmarkedet. Her hadde Apple de tre øverste plassene i oktober, men i november har Galaxy S5 greid å komme opp på tredjeplass igjen, foran iPhone S5.

Dessuten har Galaxy Note 4 nå kommet inn på topp fem, på bekostning av Sony Xperia Z3, som bare hadde et kort opphold på topp fem.

1. (1) Apple iPhone 6

2. (3) Apple iPhone 6 Plus

3. (4) Samsung Galaxy S5

4. (2) Apple iPhone 5S

5. (ny) Samsung Galaxy Note 4

Topp 10-listen er rangert etter salgsvolum og er basert på salget i 61 NetCom-butikker, på netcom.no, gjennom kundesenteret og hos forhandlere som selger NetCom. Listen for bedriftsmarkedet er basert på salget i 14 NetCom bedriftssentre og på netcom.no.

    Les også:

Les mer om: