Apple demper "Vindtunnelen"

Apple tilbyr nå alle som har den støyende Power Mac G4-utgaven med såkalte Mirrored Drive Doors om å få byttet strømforsyningen med en mindre støyende utgave.

Mange brukere av Apples Power Mac G4 med Mirrored Drive Doors (se bilde ved siden av ingressen) har klaget over at maskinen produserer en høylytt, buldrende lyd. Dette har ført til at maskinen skal ha fått økenavnet "Vindtunnelen" blant en del av brukerne.

Apple har derfor gått til det skritt å tilby brukerne en ny strømforsyning. Men ifølge MacWorld.se er leveransene blitt kraftig forsinket.

Nå skal likevel strømforsyningene ha kommet Apple i hende. Eierne av disse Power Mac-maskinene kan gå inn på denne siden hos Apple og bestille den nye strømforsyningen. Brukerne må kun betale for frakten, som oppgis å være knapt 20 dollar.

Brukerne kan selv velge om de vil installere strømforsyningen selv, eller om de vil få et autorisert Macintosh-verksted til å gjøre jobben. Kun i det siste tilfellet vil kunden få erstatning hvis noe går galt under installasjonen. Kundene må betale for installasjonen selv.

Et tredje valg er selvsagt å la være å gjøre noe som helst.

Tilbudet gjelder fram til 30. juni i år.

;